ویژگی یک سوهان خوب چیست؟ فروش سوهان خوب در کدام مرکز صورت می گیرد.
۱ـ سوهان باید رنگ قهوه ای روشن و عطر و طعم مطبوع داشته و نباید روی آن روغن دلمه بسته باشد یا بوی تند ناشی از فساد و ماندگی دهد.
۲ـ سوهان باید در کاغذهای مومی یا هر پوشش بهداشتی دیگری قرار گیرد و سپس در ظروف فلزی ضد زنگ یا پلاستیکی کریستالی که مناسب مواد غذایی است بسته بندی شود.
در قوطی نیز باید از نوع فشاری باشد به طوری که کاملا جذب بدنه گردد تا از نفوذ هوای خارج به داخل قوطی تا حد امکان جلوگیری شود.
۳ـ روی بسته بندی سوهان باید لزوما نام و مشخصات کارخانه، پروانه بهداشت، وزن خالص، ترکیبات و تاریخ مصرف نوشته شده باشد.
۴- سوهان را پشت شیشه اتومبیل و مقابل نور مستقیم خورشید قرار ندهید.
۵- برای ثابت ماندن کیفیت محصول، آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
۶- از همه مهم تر آن که هنگام مصرف این شیرینی وطنی مراقب وزن، قند و چربی خون تان باشید.
۷- در آخر این که بعد از خوردن این شیرینی خوشمزه، مسواک زدن فراموش نشود.
منبع: فروشگاه سوهان ایران