برای خرید انواع سوهان با تزئین بادام و پسته مناسب مجلس و مهمانی های خود با ما در ارتباط باشید.
مواد لازم:
گندم ۵۰گرم
زعفران سائیده آب گرفته یک قاشق غذاخوری
آب یک لیوان
مغز بادام خلال شده ۲قاشق غذاخوری
پودر نارگیل یک قاشق غذا خوری
روغن ۱۵۰گرم
آرد گندم ۱۰۰گرم
مغز پسته خردشده ۲قاشق غذاخوری
قند سائیده ۱۵۰گرم
طرز تهیه:
جوانه زدن گندم ۹روز طول می کشد. گندم را سه روز خیس می کنیم و سه روز دوم گندم ها را در دستمال تمیز و نمدار قرار می دهیم و هربار دستمال می خواهد خشک شود آن را نمدار می کنیم تا گندم ها جوانه بزنند و سه روز آخر آنها را در سینی ریخته و پارچه ی نمدار روی آنها می اندازیم تا خوب ریشه و جوانه بزند(ممکن است مرحله ی آخر ۴تا۵روز طول بکشد) سپس ریشه ها را جدا می کنیم و جوانه ها را همراه گندم ها کنار می گذاریم تا نم آن ها برچیده شود.
سپس می کوبیم و الک می کنیم و آرد الک شده و آرد گندم را با یک لیوان آب مخلوط می کنیم . بعد این مایه را در قابلمه ریخته هم می زنیم تا بجوشد. در همین حال پودر قند و روغن و زعفران آبگرفته را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا سرخ رنگ شود. سپس یک گلوله از خمیر برمی داریم و با گوشت کوب های بزرگ می کوبیم و به شکل سوهان درمی آوریم سپس پسته و بادام و پودر نارگیل را روی آن می پاشیم و فشار می دهیم. در این زمان سوهانما آماده است.
منبع: میهن
منبع: فروشگاه سوهان ایران