جهت خرید و فروش سوهان به صورت کلی و فله برای صادرات به کشورهای خاورمیانه با همکاران ما در این سایت در ارتباط باشید.
در روش پخت مدرن از نیروی دست و ماشین به صورت همزمان استفاده می شود و برخلاف روش سنتی که تهیه سوهان تنها با استفاده از نیروی دست بود، امروز این کار با کمک دستگاه ها و قالب ها انجام می گیرد. در ابتدا، آرد را داخل پاتیل هایی بزرگ ریخته و آن را با شکر و روغن مخلوط می کنند. سپس جوانه گندم و زعفران را به آن اضافه کرده، هم می زنند تا خوب به عمل آید. مواد را داخل پاتیل های کوچک تری ریخته تا مرحله پخت دوم سوهان نیز انجام شود و در این مرحله، حرارت در پخت سوهان بسیار مؤثر است. پس از اتمام مرحله دوم پخت، غنچه های سوهان گرفته می شود و به شکل های مختلف در می آید.
از انواع رایج آن ، سوهان گل نازک ، لقمه ای ، گزی و کادویی که تفاوت آنها شکل و نحوه قالب دادن آنها است میتوان نام برد.
صادرات سوهان با خرید این محصول از تولیدکنندگان صورت می گیرد. این محصول به کشورهای اروپایی و عربی صادر می شود. کشورهای همسایه نیز از خرید سوهان استقبال می کنند و این محصول به این کشورها صادر می شود.
منبع: فروشگاه سوهان ایران