آیا در فروش های عمده و کلی سوهان، مدل توری توانسته است نظر عوامل خرید و فروش را به خود جلب نماید؟ آیا تولید کندگان سوهان به پخت این مدل رغبت نشان می دهند؟
تولید کنندگان سوهان به خاطر اینکه این شیرینی معروف و پرطرفدار را از حالت یکنواخت و تک نوعی درآورند و بتوانند تنوع در آن ایجاد نمایند سعی کرده اند روش ها و مدل های جدیدی جهت تولید آن به کار گیرند تا نظر مصرف کنندگان بیشتر و بهتر جلب شود.
سوهان با مدل های مختلفی همچون توری، لقمه ای، عسلی، کنجدی، کره ای و چندین نوع دیگر تولید می شود که سبب فروش هر چه بیشتر این شیرینی شده است.
تمامی حقوق برای سوهان محفوظ است