سوهان سوغات خوشمزه قم

ویژگی های سوهان با کیفیت، به مرغوبیت مواد اولیه آن برمی گردد. نوع روغنی که در تهیه سوهان به کار گرفته می شود، بسیار مهم است.
نوع کره حیوانی و میزان موادی که در پخت مورد استفاده قرار می گیرد اهمیت دارد. سوهانی که به دندان نچسبد و سفت نباشد مرغوب است. طعم سوهان نامرغوب به گونه ای است که خریدار با چشیدن کمی از سوهان متوجه می شود که سوهان مرغوب نیست و کیفیت مواد اولیه آن پائین است. سوهان های نامرغوب طعم و عطر نامطلوبی داشته و تازه نیستند.


فقط با آزمایش میتوان سوهان مرغوب را تشخیص داد. در سوهان های تقلبی از رنگ های صنعتی به جای زعفران استفاده می کنند و موادغذایی فاقد ارزش غذایی جایگزین پسته یا بادام می شود. از نظر ظاهری و حتی طعم تفاوت بارزی میان سوهان تقلبی یا اصیل نیست و همان طور که گفتم فقط از طریق آزمایش یا بازرسی مسئولان بهداشت امکان پذیر است. طریقه پخت با دستگاه های مخصوص تهیه سوهان نیز نقش مهمی در کیفیت ظاهری و طعم آن دارد. در تهیه برخی از سوهان ها از روغن های نباتی استفاده می کنند که کیفیت آن را کاهش می دهد.
منبع: قم پاتوق
منبع: فروشگاه سوهان ایران