سوهان آماده شده باید ابتدا در بسته بندی های مناسب نظیر کاغذ مومی یا ورق های آلومینیومی و یا هر پوشش مناسب دیگر با اصول صحیح بهداشتی بسته بندی شده و سپس در قوطی های فلزی استاندارد قرار گیرد.
* قطعات سوهان محتوی قوطی باید توسط کاغذهای مومی از یکدیگر و همچنین از قوطی فلزی جدا باشند.
* در صورت استفاده، قوطی های فلزی باید از جنس آلومینیوم و یا ورق مناسب جهت استفاده خوراکی باشد. سطح داخلی قوطی ها می تواند با پوشش ثانوی مناسب پوشانده شود.
* درب قوطی باید از نوع فشاری بوده، طوری که درب قوطی کاملاً جذب بدنه گردد یا به عبارتی از نفوذ هوای خارج به داخل قوطی تا حد ممکن جلوگیری شود.
روی بسته بندی های این فرآورده باید مشخصات زیر به طور خوانا درج شود:
نام تجاری فرآورده، نام و نشانی سازنده، شماره پروانه و کد ساخت، ذکر مواد به کار رفته در تهیه آن، شرایط نگهداری، قیمت برای مصرف کننده و وزن خالص فرآورده.
ویژگی های سوهان
* این فرآورده باید به رنگ قهوه ای روشن و دارای عطر و طعم مربوطه باشد.
* نباید دارای بوی تندی ناشی از فساد و یا ماندگی باشد.
* هنگام عرضه نباید روی آن روغن دلمه بسته باشد، باید در داخل قوطی به صورت کامل و بیش از یک قطعه آن خرد نشده باشد.
* افزودن هر نوع رنگ مصنوعی به منظور ایجاد رنگ در سوهان مجاز نمی باشد.
منبع: تبیان