تولیدکنندگان بسیاری در سراسر ایران انواع سوهان گردویی و عسلی را به صورت عمده و جزئی پخش می نمایند.
در تهیه انواع سوهان گردویی، عسل و گردوی خرد شده یکی از مهمترین مواد درطعم و مزه این سوهان می باشند.
برای تولید سوهان گردویی علاوه بر موادی که در بالا اشاره شد به پودر شکر، خامه و زعفران نیاز می باشد. همه این مواد را در ظرف مناسبی ریخته و کاملا به هم زنید تا مایع یکدستی بدست آید، سپس این مایع را بر روی سینی چرب ریخته، در داخل فر گذاشته تا سوهان در مدت زمان کوتاهی بپزد.
تمامی حقوق برای سوهان محفوظ است