جدا از محتوای بالای ویتامین C، انگور سیاه سرشار از آنتی اکسیدان های متعدد است.
آنتی اکسیدان انگور سیاه شمال ترکیباتی هستند که به مبارزه با استرس اکسیداتیو کمک می کنند، که زمانی رخ می دهد که مقدار زیادی رادیکال های آزاد در بدن شما وجود داشته باشد.
استرس اکسیداتیو نقش عمده ای در ترویج بیماری های مزمن مانند دیابت، بیماری قلبی و سرطان ایفا می کند.
انگور سیاه حاوی مقادیر قابل توجهی پلی فنول است، دسته ای از ترکیبات با ظرفیت آنتی اکسیدانی قوی.
همانطور که قبلا ذکر شد، رنگ مشخصه انگور سیاه ناشی از محتوای آنتوسیانین آن استنوع اصلی پلی فنول موجود در میوه.
یکی دیگر از انگور سیاه آنتی اکسیدان های ضروری موجود در انگور سیاه رسوراترول است که به دلیل خواص ضد سرطانی، ضد التهابی و ضد پیری خود شناخته شده است.
همانطور که می توانید تصور کنید، بیشتر آنتی اکسیدان های انگور سیاه در پوست آنها متمرکز شده است که حاوی مقادیر قابل توجهی آنتی اکسیدان های دیگر از جمله کاتچین ها و اپی کاتچین ها، کافئیک اسید، کاتچین گالات اپی کاتچین و اسید گالیک.
دانه های انگور سیاه هسته دار نیز سرشار از این ترکیبات مفید هستند.
خواص آنتی اکسیدانی آنتوسیانین ها و رسوراترول با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.
بنابراین، افزودن انگور سیاه به رژیم غذایی شما ممکن است از سلامت قلب شما حمایت کند.
به عنوان مثال، انگور سیاه دیمی کردستان آنتوسیانین ها ممکن است با کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب از شما در برابر آترواسکلروز محافظت کنند.
- منابع:
- تبلیغات: