آرد جوانه گندم ۲ قاشق سوپخوری – آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری – شکر ۲۱۰ گرم – کره ۱۶۰ گرم – عسل ۲ قاشق غذاخوری – بادکا ۵/۱ قاشق غذاخوری – گلاب ۲/۱ لیوان – زعفران ۲/۱ قاشق چایخوری – هل ۲/۱ قاشق چایخوری – خلال بادام و پسته ۱۵۰ گرم .
کلمپه خرمایی یک شیرینی لذیذ و خوشمزه می باشد که اصالتا در کرمان تولید می شود اما شهر های دیگر نیز دست به تولید آن زده اند.
دو آرد را با هم مخلوط کرده کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس گلاب و شکر را اضافه می نماییم مرتب هم می زنیم. به طوریکه مواد به بدنه نچسبد.
مواد که کف کرده کره را افزوده بعد از کمی جوش عسل + بادکا را افزوده و حرارت را ملایم می کنیم رنگ مواد باید خرمایی شود. مواد به حالت انگشتانه می جوشد. مواد که از ظرف برگشت به روی فویل چرب شده با فاصله ریخته و خلال بادام پسته روی آن ریخته و روی آن مهر می کشیم.
کلمپه کرمان انواع گوناگون داشته و معمولاً کلمپه از پر طرفدار ترین آن ها می باشد.