ویژگی های سوهان با کیفیت، به مرغوبیت مواد اولیه آن برمی گردد. نوع روغنی که در تهیه سوهان به کار گرفته می شود، بسیار مهم است.
نوع کره حیوانی و میزان موادی که در پخت مورد استفاده قرار می گیرد اهمیت دارد. سوهانی که به دندان نچسبد و سفت نباشد مرغوب است. طعم سوهان نامرغوب به گونه ای است که خریدار با چشیدن کمی از سوهان متوجه می شود که سوهان مرغوب نیست و کیفیت مواد اولیه آن پائین است. سوهان های نامرغوب طعم و عطر نامطلوبی داشته و تازه نیستند.
![](http://www.iransohan.com/files/editor/images/%D8%B3%D9%88%D9%87%D8%A7%D9%86/07.jpg)
منبع: قم پاتوق
منبع: فروشگاه سوهان ایران