ویژگی های سوهان با کیفیت، به مرغوبیت مواد اولیه آن برمی گردد. نوع روغنی که در تهیه سوهان به کار گرفته می شود، بسیار مهم است.
نوع کره حیوانی و میزان موادی که در پخت مورد استفاده قرار می گیرد اهمیت دارد. سوهانی که به دندان نچسبد و سفت نباشد مرغوب است. طعم سوهان نامرغوب به گونه ای است که خریدار با چشیدن کمی از سوهان متوجه می شود که سوهان مرغوب نیست و کیفیت مواد اولیه آن پائین است. سوهان های نامرغوب طعم و عطر نامطلوبی داشته و تازه نیستند.
فقط با آزمایش میتوان سوهان مرغوب را تشخیص داد. در سوهان های تقلبی از رنگ های صنعتی به جای زعفران استفاده می کنند و موادغذایی فاقد ارزش غذایی جایگزین پسته یا بادام می شود. از نظر ظاهری و حتی طعم تفاوت بارزی میان سوهان تقلبی یا اصیل نیست و همان طور که گفتم فقط از طریق آزمایش یا بازرسی مسئولان بهداشت امکان پذیر است. طریقه پخت با دستگاه های مخصوص تهیه سوهان نیز نقش مهمی در کیفیت ظاهری و طعم آن دارد. در تهیه برخی از سوهان ها از روغن های نباتی استفاده می کنند که کیفیت آن را کاهش می دهد.
منبع: قم پاتوق
منبع:
فروشگاه سوهان ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.