خشکبار عمده تهران که به صورت رایگان عرضه می شود

برخی از رایج ترین انواع میوه های خشک عبارتند از: سیب، کشمش، زردآلو، انجیر، انبه، آناناس و زغال اخته. در خشکبار عمده تهران حتی میوه های بومی کشور های نا آشنای دنیا نیز موجود می باشد.

در مقایسه با همتایان تازه خود، آنها معمولاً حاوی کالری، کربوهیدرات و شکر بیشتری در هر وعده هستند. بیشتر انواع نیز سرشار از فیبر، پتاسیم و ویتامین C هستند.

وقتی یک مشت میوه خشک می خورید، کالری بیشتری نسبت به مصرف همان مقدار میوه تازه مصرف می کنید. بزرگترین نگرانی در مورد میوه خشک اندازه وعده است، نه مقدار شکر.

میوه های خشک سنتی شاخص گلیسمی پایین تا متوسطی دارند و منبع خوبی از فیبر و پتاسیم هستند.

با توجه به غلظت بالای قند در میوه های خشک (حتی بدون شکر اضافه شده)، بهتر است از میوه های خشک در حد اعتدال استفاده کنید، به خصوص اگر به دنبال کاهش مصرف قند خود هستید.

یک پیمانه (160 گرم) از مخلوط میوه خشک حاوی (4 منبع معتبر):

کالری: 477

پروتئین: 4 گرم

شکر: 106 گرم

چربی: 1 گرم

کربوهیدرات: 126 گرم

فیبر: 8 گرم

لیچی

این میوه استوایی بومی جنوب شرقی چین است و به دلیل طعم و ظاهر منحصر به فردش شناخته شده است.

خشکبار

حاوی بسیاری از ریز مغذی‌های کلیدی از جمله ویتامین C، مس و پتاسیم است. همچنین قند نسبتاً بالایی دارد، که اگر رژیم غذایی کم کربوهیدرات یا کم قند داشته باشید ممکن است مشکل ساز باشد. (5 منبع معتبر).

یک فنجان (190 گرم) لیچی خام حاوی (5 منبع معتبر):

کالری: 125

پروتئین: 1.5 گرم

شکر: 29 گرم

چربی: 1 گرم

کربوهیدرات: 31.5 گرم

فیبر: 2.5 گرم

انبه

این میوه های هسته دار خوشمزه به دلیل طعم شیرین و بافت نرم و خامه ای خود محبوب هستند.

انبه همچنین سرشار از انواع مواد مغذی از جمله ویتامین C، فولات و مس است. از سوی دیگر، آنها حاوی مقدار زیادی قند طبیعی در هر وعده هستند (6 منبع معتبر).

یک فنجان (165 گرم) انبه حاوی (6 منبع معتبر):

کالری: 99

پروتئین: 1.5 گرم

شکر: 22.5 گرم

چربی: 0.5 گرم

کربوهیدرات: 25 گرم

فیبر: 2.5 گرم