جهت خرید سوهان بادامی به صورت عمده با همکاران ما در ارتباط باشید:
مواد لازم برای ۱۸عدد :
بادام خرد شده ۷۰ گرم
کره پاستوریزه ۵۵ گرم
آرد سفید گندم ۴۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
خامه ی پاستوریزه ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم )
وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
روش تهیه :
کره در یک ظرف روی حرارت ذوب کنید. بادام ، آرد ، شکر ، خامه و وانیل را به کره ی ذوب شده اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط نمایید. سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید و به وسیله ی قاشق چای خوری از مایه بردارید و روی سینی بریزید. این کار ار تکرار کنید تا مایه تمام شود. سوهان را در طبقه ی وسط فری که از قبل با حرارت ۱۹۰ درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت ۸-۵ دقیقه قرار دهید تا قطر سوهان ۶ سانتی متر شده و خشک و طلایی شوند. سپس به وسیله ی کاردک فلزی سوهان ها را از سینی جدا کنید و در روی پنجره ی فلزی قرار دهید تا خنک و خشک شود.
منبع: فروشگاه سوهان ایران