تولید انواع سوهان گردویی

تولیدکنندگان بسیاری در سراسر ایران انواع سوهان گردویی و عسلی را به صورت عمده و جزئی پخش می نمایند.
در تهیه انواع سوهان گردویی، عسل و گردوی خرد شده یکی از مهمترین مواد درطعم و مزه این سوهان می باشند.
برای تولید سوهان گردویی علاوه بر موادی که در بالا اشاره شد به پودر شکر، خامه و زعفران نیاز می باشد. همه این مواد را در ظرف مناسبی ریخته و کاملا به هم زنید تا مایع یکدستی بدست آید، سپس این مایع را بر روی سینی چرب ریخته، در داخل فر گذاشته تا سوهان در مدت زمان کوتاهی بپزد.